İstanbul Tuzla'da son dakika askeri alanda yangın çıktı

İstanbul Tuzla'da son dakika askeri alanda yangın çıktı

İstanbul Tuzla Piyade Okulu arazisinde bulunan ağaçlık alanda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale bulundu.

Aşırı sıcak havanın etkisiyle Türkiye'de peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ederken bir yangın haberi de İstanbul'dan geldi. Tuzla'da bulunan Piyada Okulu arazisinde bulunan ağaçlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İstasyon Mahallesi sınırları içerisinde yer alan bölgede başlayan orman yangını nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeden dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edilirken ekiplerin yangına müdahalesinin sürdüğü ifade edildi.

TUZLA'DA YANGINA MÜDAHALE SÜRÜYOR!

Tuzla Piyade Okulu arazisindeki ağaçlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler ihbar üzerine olay yerine sevk edilirken ağaçlık arazide başlayan yangına ilk müdahe yapıldı.

Yangının büyümesi üzerine olay yerine çevre ilçelerden de çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken 3 dönümlük arazide yaşanan yangını daha da yayılmadan söndürmek için çalışmalar başladı. Havanın aşırı sıcak olması ve rüzgarın etkisiyle yangının kısa sürede yayıldığı belirtilirken ekiplerin söndürme çalışmalarında da zorlandıkları ifade edildi.