CHP'li meclis üyesi silahlı saldırıda yüzünden vuruldu

CHP'li meclis üyesi silahlı saldırıda yüzünden vuruldu

Tartıştığı kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Tekirdağ Süleymanpaşa CHP Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler ağır yaralandı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da akaryakıt istasyonunda dün gece yarısından sonra iki taraf arasında tartışma yaşandı. Gece yarısından sonra 01:30 sularında meydana gelen olayda akaryakıt almak için istasyonda duran Süleymanpaşa Belediyesi CHP meclis üyesi Mustafa Can Ekiciler burada taksi ile yanına gelen 3 kişi ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşamaya başladı.

Yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken şüphelilerden biri yanında bulunan tabancayı çıkartarak Ekiciler'e ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlardan biri Ekiciler'in yüzüne isabet ederken Mustafa Can Ekiciler kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheliler ise gelmiş oldukları taksi ile olay mahalinden kaçtı.

MUSTAFA CAN EKİCİLER SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI!

İstasyonda silahlı saldırıya tanıklık eden kişiler hemen sağlık görevlilerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edilirken olay yerinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Mustafa Can Ekiciler'in hayati tehlikesi olduğu belirtildi. Jandarma tarafından yapılan soruşturma sonucunda 3 şüpheli yakalanırken göz altına alınan kişiler hakkında soruşturma başlatıldı.