Xiaomi hayranlarını sevindiren haber geldi! O telefon için geri sayım başladı

Xiaomi hayranlarını sevindiren haber geldi! O telefon için geri sayım başladı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni telefon serisini globalde satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte o seri ve tüm detaylar…

Akıllı telefon piyasasındaki rekabet tüm hızıyla devam ederken Çinli teknoloji devi Xiaomi de yeni telefonu için geri sayıma başladı.

Hayranlarının merakla beklediği o serinin detayları ise ortaya çıktı. Yakın zamanda Avrupa ve ardından tüm dünyada satışa sunulması planlanan telefonla ilgili ayrıntılar ise şöyle:

ÇİN’DE VİTRİNE ÇIKTI, GLOBAL İÇİN GERİ SAYIMDA

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin en yeni telefonu Redmi Note 13 Pro 5G, vitrinlerde yerini aldı. Geçtiğimiz aylarda Çin’de satışa sunulmaya başlayan telefon için global geri sayımı başladı. Şirketin yakın zamanda Avrupa’da ve ardından tüm dünyada satışa sunmaya hazırlandığı Redmi Note 13 Pro 5G’nin performans testi sonuçları ise 2312DRA50I model numarasıyla Geekbench veri tabanında ortaya çıktı.

MODEL NUMARASINDAN ANLAŞILDI

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G, hayranlar tarafından model numarasının Geekbench veri tabanında aratılması sonucu ortaya çıktı. Buna göre, Redmi Note 13 Pro 5G, tek çekirdekli testlerden bin 30, çok çekirdekli testlerden ise 2 bin 851 puan aldı.

Telefonun 4 Ocak’ta tanıtımına başlanması planlanıyor. Teknik özellik ve sürüm açısından globalde Çin ile herhangi bir fark taşımayacak olan telefonla ilgili ilerleyen günlerde daha fazla detayın paylaşılması bekleniyor. Hayranların merakla beklediği Redmi Note 13 Pro 5G için geri sayım başladı!