Buna en çok enişteler sevinecek! Elektriklenen Fiat Doblo kapış kapış gidecek!

Buna en çok enişteler sevinecek! Elektriklenen Fiat Doblo kapış kapış gidecek!

Ülkemizin en çok tercih edilen ve hafif ticari araçlar sınıfında yer alan Fiat Doblo, sosyal medyada 'enişte arabası' olarak adlandırılıyor. Enişte arabası olarak adlandırılan Doblo elektrikli versiyonu ile tanıtıldı.

Otomotiv sektörü takipçileri markaların yeni modellerini incelemeye devam ediyor. Sektöre yeni araçlar dahil olmaya devam ederken fiyat ve modellerdeki çeşitler de artıyor. Araç sahibi olmak isteyenler özellikle son teknoloji ile donatılan modellere olan rağbeti artırırken Fiat'tan yeni bir açıklama geldi.

Enişte arabası olarak adlandırılan ve sosyal medyada sıklıkla esprilerin yapıldığı Doblo yenilenirken tamamen elektrikli olduğu açıklandı. Aynı zamanda ülkemizin en çok tercih edilen ticari araç modelleri arasında olan Fiat Doblo, araç sahibi olmak isteyenlerin radarına girdi.

FİAT DOBLO ELEKTRİKLİ TEKNOLOJİ İLE DONATILDI

Fiat, araç envanterine yeni bir modeli daha dahil etti. 2024 model Fiat E-Doblo 320 kilometre menzile sahip elektrikli modelinde özellikleri de açıklandı.

doblo-karari.jpg

Doblo'nun 50 kWh net kapasiteye sahip LFP bataryasına sahip olduğu bildirilirken hafif ticari daraç tutkunları için elektrikli sürüş deneyimi sunuyor. Elektrikli Fiat Doblo'nun teknik özellikleri ise şöyle açıklandı; 50 kWh LFP batarya 320 km menzil, 136 HP motor, 135 km/saat azami hız, 100 kW DC şarj desteği, 50 kWh net kapasiteye sahip LFP batarya yer alıyor.

üncel olarak 1 milyon 354 bin 900 liraya satılan elektrikli Doblo'nun 2023 versiyonunu geçen hafta yılında ne kadar zam alacağı ise henüz bilinmiyor.