Behzat Ç. geri dönüyor! Blutv resmen duyurdu, ilk tanıtım geldi! Behzat Ç. ne zaman başlayacak?

Behzat Ç. geri dönüyor! Blutv resmen duyurdu, ilk tanıtım geldi! Behzat Ç. ne zaman başlayacak?

İlk olarak TVekranlarında yayın hayatına başlayan ve sevilen dizi Behzat Ç'nin döneceği son zamanlarda konuşuluyordu. Erdal Beşikçioğlu tarafından da onaylanan yapım ile ilgili resmi açıklama bugün Blutv'den geldi! Peki; Behzat Ç. ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen yapımlarından olan ve Ankara'da geçen polisiye dizi Behzat Ç. çeşitli sebepler nedeniyle final yapmıştı. Sevilen dizi 2019 yılında online dijital içerik platformu Blutv ile tekrar yayın hayatına başlamış ancak BluTV'nin ilk, toplam yayın hayatının dördüncü sezonunda final yapmıştı. Sevilen dizinin dördüncü sezonunda final yapması ile birlikte dizinin sevenleri yeni sezonun gelip gelmeyeceğini merak ediyordu. 2019 yılında yayınlanan ve ilk sezonundan final yapan dizinin ekranlara döneceği ise uzun bir süredir gündemin en çok konuşulanlarından olmuştu. Son olarak bir magazin muhabirinin Erdal Beşikçioğlu'na dizinin dönüp dönmeyeceğini sorması üzerine Erdal Beşikçioğlu sevilen dizi Behzat Ç.'nin tam kadro olarak izleyiciyle yeniden buluşacağını dile getirmişti. Dizinin hayranlarını sevindiren haberin ardından pek çok kişi Behzat Ç dizisi ile ilgili yeni gelişmeleri gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında aratmaya başlamıştı. Vatandaşlar tarafından son dönemlerde sıklıkla aratılan "Behzat Ç. dönüyor mu? "Behzat Ç. ne zaman başlayacak?" gibi soruların cevabı ve daha fazlası haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Blutv'den İlk tanıtım Geldi! Behzat Ç Dönüyor!

Bugün Blutv sosyal medya hesaplarından sevilen dizi Behzat Ç'nin geri döneceğini duyurdu. Yeni ismi "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" olan dizinin ilk tanıtım filmi Blutv resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Blutv'nin yaptığı paylaşımda yer alan "Bu karanlık şehirde kimse seni duymazsa biz yine de duyarız la. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi, yakında BluTV’de!" açıklaması dikkat çekti. Dijital içerik platformu Blutv tarafından yapılan paylaşımın ardından dizinin sevenleri, yeni sezonun ne zaman başlayacağını aratmaya başladı. Peki; Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi ne zaman başlayacak?

Yeni Sezon Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi Ne Zaman Başlayacak?

Yeni ismi ile tekrar izleyicilerle buluşacak olan Behzat Ç. ile ilgili Blutv resmi sosyal medya hesapları tarafından yapılan duyurunun ardından çok sayıda vatandaş, dizinin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Blutv tarafından "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi, yakında BluTV’de!" ifadeleri ile duyurulan yeni sezonun yayın tarihi henüz kesinlik kazanmadı.