SONAR 31 Mart yerel seçim anket sonuçları! İstanbul ve Ankara ilçelerinde kimler önde?

SONAR 31 Mart yerel seçim anket sonuçları! İstanbul ve Ankara ilçelerinde kimler önde?

Araştırma şirketi SONAR’ın Başkanı Hakan Bayrakçı yaptıkları seçim anketi çalışmalarının sonuçlarını açıkladı. Yerel seçim anketinde İstanbul ve Ankara ilçelerinde hangi partiler ve adaylar önde çıktı?

Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için heyecan gittikçe artarken gelen seçim anketi sonuçları merak uyandırıyor. Son olarak SONAR’ın seçim anketi sonuçları açıklandı. SONAR yapılan son seçimleri en isabetli oranlarla bile araştırma şirketlerinden birisi olduğu için açıklanan anket sonuçları ciddiyet ile tartışılmaya başlandı.

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı bazı yerlerde yaptıkları seçin anketi sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. SONAR’ın anket sonuçlarını açıkladığı seçim bölgeleri ve ortaya çıkan oy oranı tabloları ayrı ayrı ilan edildi.

SONAR YEREL SEÇİM ANKET SONUÇLARI!

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Beyoğlu Belediye Başkanlığı için yapılan ankete göre AK Parti Adayı Haydar Ali Yıldız yüzde 51,6, CHP Adayı İnan Güney yüzde 32,7, İYİ Parti Adayı İsmail Hakkı Çavuşoğlu yüzde 8,5 oranlarında oy alıyorlar.

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı için da seçim anketi sonuçları belli oldu. AK Parti Adayı Mevlüt Öztekin yüzde 58,1, CHP Adayı Tonguç Çoban yüzde 25,2, DEM Parti Adayı Burhan Damarlı yüzde 5,8, İYİ Parti Adayı Mustafa Kürşat Ceylan yüzde 5,2 oranlarında oy alıyorlar.

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanlığı’nda ise CHP Adayı Hasan Akgün yüzde 49,2, AK Parti Adayı Recep Erol yüzde 40,1, Zafer Partisi Adayı yüzde 2,2 oranlarında oy alıyorlar.

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanlığı’nda CHP Adayı Oktay Aksu yüzde 34,5, Bağımsız Aday Şükrü Genç yüzde 27,1, AK Parti Adayı Hüseyin Coşkun yüzde 26,8 oranlarında oy alıyorlar.

Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı’nda AK Parti Adayı Enver Demirel yüzde 43,7, CHP Adayı Erdal Beşikçioğlu yüzde 41,1, İYİ Parti Adayı Hilmi Özer yüzde 5,6 oranlarında oy alıyorlar.